سلام ، به سایت تلاشگران نجات و حریق خوش آمدید.

تلاشگران نجات و حریق

چک لیست سرویس و نگهداری سیستم اعلام حریق

چک لیست سرویس و نگهداری سیستم اعلام حریق
قرارداد سیستم اعلام حریق، یکی از انواع قرارداد پیمانکاری است. در این قرارداد مسئولیت نصب، سرویس و نگهداری از سیستم به عهده پیمانکار خواهد بود. در مقابل، کارفرما متعهد میشود که در ازای انجام کار، مبلغی را به عنوان حق الزحمه به نصاب بپردازد. در این قرارداد کارفرما بطور معمول، مدیر ساختمان است. مدیر ساختمان با اعضای دیگر ساختمان گفتگو میکند و بعد از توافق و هماهنگی ساکنین، از نصاب میخواهد که برای سرویس و بازبینی سیستم حاضرشود. مدیر ساختمان بر اساس وظایفی که به واسطه قرارداد مدیر ساختمان به او سپرده شده است، از جانب سایرین و به نمایندگی از آنها، نمونه قرارداد سرویس و نگهداری سیستم اعلام حریق را امضا میکند. در متن قرارداد اعلام حریق، به مسائلی مانند میزان حق الزحمه، مدت انجام کار، تعهدات و مسئولیت های مرتبط با پروژه نصب سیستم اشاره میشود. این موارد موجب میشود که طرفین به خوبی از مسئولیت های خودآگاه باشند. زیرا بعد از امضای قرارداد هر دو طرف ملزم هستند که تعهداتشان را انجام دهند. انعقاد قرارداد سرویس و نگهداری سیستم اعلام و اطفاء حریق به صورت سالانه با هر ظرفیت و توانی جزء فعالیت اصلی ما است که توسط کارکنان، مهندسین، تکنسین های بسیار ماهر و با تجربه پشتیبانی میشود. این تسهیلات به صورت پشتیبانی 24 ساعته صورت میپذیرد.

ابلاغیه سازمان آتش نشانی تهران

برگه های تعهد حفظ تعمیر و نگهداری میبایست توسط مالکین و مدیر عاملان شرکت ها به صورت محضری امضاء شده و تحویل سازمان آتش نشانی شود ولیکن در پاره ای از موارد افرادی غیر از مدیر عامل شرکت مجری اقدام به امضای تعهد کرده و باعث بوجود آمدن مقایرت در مدارک و بالطبع مشکل حقوقی در پرونده میشود. لذا جهت جلوگیری از بروز مورد ذکر شده به تمامی شرکت های مجری آتش نشانی ابلاغ میگردد از مورخ 1399/02/01 برگه های تعهد حفظ، تعمیر و نگهداری پرونده و همینطور کلیه ی اصالت ها الزاما میبایست توسط مدیر عامل شرکت ها امضاء و محضری شوند. در صورت تخلف، مسئولیت و عواقب هرگونه مقایرت امضا ها در برگه های اصالت و تعهد ها بر عهده شرکت مجری بوده و در صورت مشاهده، ضمن معرفی شرکت به واحد حراست سازمان برخورد حقوقی با شرکت متخلف صورت میگیرد. عدم به موقع بودن تعمیر و نگهداری سیستم اعلام حریق یا همان بازدید دوره ای سیستم اعلام حریق و در نتیجه معیوب بودن آن و هشدار های کاذب بسیار باعث میشود تا افراد خود سیستم را خاموش کرده و از آن بعنوان یک سیستم ناکار آمد یاد کنند. تجهیزات الکترونیکی سیستم های حفاظت، نیاز به تعمیر و نگهداری سیستم، بازدید های دوره ای و سرویس دارند و باید همواره از آماده به کار بودن آنها اطمینان حاصل کرد. از این رو، نصب یک سیستم اعلام حریق، شرط لازم جهت پیشگیری از گسترش آتش سوزی میباشد اما شرط کافی نیست.

چک لیست سرویس و نگهداری سیستم اعلام حریق

در چک لیست مواردی از جمله تجهیزات اعلام خرید، اطفاء حریق، هشدار دهنده ها مانند آژیر و آژیر فلاشر ها، آسانسور ها، معماری ساختمان و … بررسی میشود.

ابلاغیه سازمان آتش نشانی تهران

با توجه به اضافه شدن دو بند جدید در فرم تعهد حفظ، تعمیر و نگهداری آتش نشانی با موضوع ادامه داشتن این تعهد پس از 2 سال تا مادامی که ساختمان در حال استفاده میباشد. و همچنین توضیحاتی در بند آخر مبنی بر عدم الزام مالک نسبت به عقد قرارداد تعمیر و نگهداری آتش نشانی قبل از بازدید نهایی و مختار بودن متقاضی جهت تعویض شرکت در هر مرحله از روند أخذ تائیدیه ایمنی، فلذا به تمامی شرکت های مجری ابلاغ میگردد از تاریخ دستورالعمل های 1399/07/01 به بعد تمامی فرم های تعهدنامه ی تعمیر و نگهداری سیستم آتش نشانی میبایست با فرمت جدید تهیه شده و مالک را نسبت به تمامی بند های مندرج در تعهد آگاه سازند. لازم به ذکر است مسئولیت جوابگویی متقاضیان به واسطه قصور شرکت در این رابطه بعهده شرکت بوده و در صورت نارضایتی از جانب مالکین، مطابق آیین نامه تخلفات با شرکت مربوطه برخورد میگردد.
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.